550,000 تومان
275,000 تومان
عنوان: وبینار تربیتی "بالانس"
زمان کل: حدود 85 دقیقه
مدرس: شهرام اسلامی (Life coach بین المللی)
تعادل در روشهای تربیت کودک و نوجوان
فرمت: ویدیویی mp4 و صوتی mp3
با خرید این محصول فایلهای صوتی و ویدیویی جلسه در اختیار شما قرار میگیرد.
مدت اعتبار لینکهای دانلود: یک سال
سِرور این سایت در کشور ایران واقع شده است؛ بهصرفه و با ترافیک نیمبها (در اغلب ISP ها) دانلود کنید!
حتماً برای شما پیش آمده که راجع به تربیت کودک و یا نوجوانتان، هر یک از اطرافیان نسخهای را برای شما بپیچد و بگوید اینطوری رفتار کنی بهتر است و یا این رفتار به صلاحتان نیست! مثلاً یکی بگوید «چرا اینقدر به بچهات بها میدهی؟!» یا «شما چهجور پدر و مادری هستید؟! چرا بچه را به حال خودش رها کردهاید؟»، «اگر الان سفت و سخت نگیری، بعداً اوضاع از دستت در میرود و نمیتوانی جمعش کنی!»، یا «بس کن؛ چرا اینقدر به نوجوانت گیر میدهی!» و جملاتی از این دست که برای شما ناآشنا نیستند. حتی اگر این جملات را کسی به شما نگوید، باز هم در خلوت خودتان میگویید: الان چکار کنم که نه پدر یا مادری بیمسئولیت باشم و نه یک آدم سختگیر و فاز منفی! خلاصه این کم و زیاد بودنِ نقشتان، اسباب نگرانی میشود! حتماً موافقید که «تعادل» در هر کاری، احتمال موفقیتآمیز شدن و رضایتبخش بودنش را بیشتر میکند و البته باز هم موافقید که چه کاری مهمتر از تربیت فرزندان و تعادل در برقراری ارتباط با دلبندان ما! اما برای اینکه به «بالانس» برسید اول باید بدانید که چه کارهایی توازن تربیتی شما را بر هم میزنند و چه کارهایی در راستای ایجاد ارتباط موثر با کودک و نوجوان شما و بالندگی خانوادهتان هستند.
بچهها رئیسهای خانوادههای امروزی!
|
کودکان امروز، معمولاً توجه و حمایتهای بیشماری را از والدین خود دریافت میکنند. والدینی که در زمان بچگی خودشان، اگر کتک نخورده باشند، حلوا حلوا هم نشدهاند؛ ولی خب دوره و زمانه عوض شده است، پدر و مادرهای امروزی مثل والدین خود فکر نمیکنند و میخواهند کاستیهای تربیتی که پیشتر حسشان کردهاند را برای فرزند خود جبران کنند. پس هر یک از دُردانههای امروز، حکمرانان خانوادۀ خود هستند و با همین سیستم، قلمروی خود را گسترش میدهند و فردا تشکیل خانواده میدهند. همه چیز به خوبی پیش میرود تا اینکه دو پادشاه در یک قلمرو، تاب و توان تحمل یکدیگر را پیدا نمیکنند. خب حالا که جنگ احتمالی آتی را پیشبینی کردیم، بهتر نیست با تعادل در تربیت بچهها، در اندیشۀ پیشگیری باشیم؟
انتظارات والدین، نیازهای کودک و نوجوان
|
احساس خوشبختی در خانواده از جایی آغاز میشود که انتظارات والدین با نیازهای فرزندان به فصلهای مشترکی برسند. اما معمولاً کمتر این اتفاق میافتد؛ یا انتظارات والدین بیش از حد است و خودشان هم قادر به نیازسنجی و برآوردهسازی خواستههای فرزندشان نیستند، یا اینکه کودک و نوجوان در دنیای دیگری سیر میکند و اگر هم بخواهد نیازهایش را به پدر و مادرش بفهماند، زبان مشترکی را پیدا نمیکند.
نوجوان، به جای دیگری تعلق پیدا میکند!
|
ممکن است نوجوان شما حضور فیزیکی در خانواده داشته باشد، ولی هیچ احساس تعلقی به خانه، خانواده و پدر و مادرش نداشته باشد؛ مهمترین علتش هم «درک نشدن توسط پدر و مادرش» است. در اینطور موارد معمولاً نوجوانان به گروههای مختلفی گرایش پیدا میکنند و سعی در پیدا کردن جایگاه مطلوب خود هستند. اگر شما نتوانید ارتباط سازندهای را با فرزندتان برقرار کنید و به یک «تعادل عاطفی» نرسید، او بهدنبال جای دیگر و فرد دیگر میگردد و معلوم نیست در آینده چه اتفاقاتی را تجربه کند.
صورت بچه و دلِ شما، هر دو جوش میزنند!
|
کدام پدر و مادری است که خوشبختی بچهاش را نخواهد و نگران آیندهاش نباشد؟ اما خیلیها «ناخواسته» هممسیرِ کامیابی فرزندشان نمیشوند. وقتی بچهها به بلوغ میرسند، نیازهای جدید در آنها شکل میگیرد و نشانههایی چون جوش صورت را پیدا میکنند، دلِ پدر و مادر نیز از جوش بیبهره نمیماند؛ اما این حرص و جوشها آنها را به هم نزدیکتر میکند یا دورتر؟ پدر و مادر میگویند ما نگران تو هستیم، نوجوان میگوید چرا استقلالم را به رسمیت نمیشناسید؟ چه کسی قرار است تعادل را در این رابطه برقرار کند؟
اندازه نگه دار که اندازه نکوست!
|
گاهی پدر و مادرها میخواهند خیـــــــــــلی پدر و مادر باشند! تا جایی که عرصه را برای فرزندشان تنگ میکنند... بهدنبال کنترل بیش از حد فرد هستند و مدام رفتارش را زیر نظر دارند؛ از طرفی شاید حق با آنها باشد. بالاخره اوضاع بد است، نمیشود بچه را به حال خودش رها کرد! مگر کم هستند پدر و مادرهایی که بیخیال وظایف پدر و مادری خود شدهاند؟! اما این سختگیریها بر چه مبنایی تعریف و حدگذاری میشوند به نحوی که هر چیزی سر جای خودش باشد؟ در بالانس، هم والدین و هم فرزندان جایگاه خودشان را پیدا میکنند.
روشهای تربیتی غلطی که «ناخواسته» بهکار میبرید، موجب شکلگیری باورها و رفتارهای اشتباهی در فرزند شما شده که مثل یک حصار، اطرافش را احاطه کرده و بعدها، او را در برقراری ارتباط با سایرین درمانده میسازد. یکی از این باورهای غلط که شما پدیدآورندهاش هستید، برآوردهسازی بی قید و شرط نیازهای کودک و نوجوانتان است. دیر یا زود، حباب انتظارات بچۀ شما که حالا بزرگ شده، میترکد و با واقعیتهای پیش رویش آشنا میشود. چه بهتر که آسیبها را به حداقل رسانده و او را برای این رویارویی آماده کرده باشید. مسلماً شما بهتر از هر شخص دیگری بچۀ خود را دوست دارید و به نیازهایش پاسخ میدهید، اما جامعه، سرعتعمل و دلسوزی شما را ندارد!
مخاطب این وبینار هستید اگر...
|
● تعادل، توارن و تفاهم را در تربیت فرزندان میپسندید.
● به نقش خود بهعنوان پدر و مادر واقف هستید و میخواهید مسئولیتی از شما دچار کاستی نشود.
● احساس میکنید که کودک یا نوجوان شما به انتظارات شما توجه نمیکند.
● کودک و یا نوجوان دارید و همه چیز روبهراه است، اما میخواهید اوضاع بهتر شود!
● یک سری کارها و ویژگیهای کودک و نوجوان شما نیاز به اصلاح دارند.
● از دست کودک و نوجوان خود درمانده شدهاید و احساس میکنید هیچ راهکاری جواب نمیدهد!
● با کودکان و نوجوانان سر و کار دارید یا صرفاً به این مباحث علاقمند هستید.
ویدیوی نمونه از وبینار "بالانس"
به زودی...
برای تهیه این دوره، دکمۀ "افزودن به سبد خرید" را زده و با کلیک روی "پرداخت" سایر مراحل ثبت سفارش را طی نمایید.
550,000 تومان
275,000 تومان